IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен грим – как да изглеждате като красив снежен ангел

10 декември 2022 13 30

Трябва ви само руж и блясък

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Игнорирайте прогнозата в метеорологичното си приложение. Във фантастичния свят на TikTok има 100% шанс за сняг и минусови температури. Така на преден план излиза гримът със забавно име „Студено ми е“, който вече привлича страхотните 25,4 милиона споменавания на хаштага си. Сезонната тенденция е вдъхновена от студените зимни дни, когато кожата ви придобива естествен блясък при срещата с леденото време. Но този външен вид няма нищо общо с Фаренхайт или Целзий.

Визията на грима „Студено ми е“ цели да подсили естествената ви руменина. Подобно на ски ден в планината или каране на шейна в минусови температури, тенденцията имитира червения нос и розови бузи, които Рудолф има в приказките за Дядо Коледа. Гримьорите в TikTok постигат същия ефект с един продукт – руж.

За да постигнете естествено изглеждаща руменина, експертите препоръчват да използвате кремообразен руж върху високите части на бузите и скулите, като го разнесете нагоре с четка или пръсти. Гримьорката Мелиса Ернандес съветва също да добавите руж към върха на носа си и ако наистина искате да изпълните всяка точка от визията, зоната около устните също не е за изпускане.

Потребителката Джени Димова предпочита да нанесе руж във формата на буквата W, разнасяйки нагоре по двете скули и по протежението на носа. Тя първо посяга към хайлайтер и след това нанася прахообразен руж, като с потупващи движения слага точно на върха на носа си.

Подобно на „изгорелия от слънцето“ вид, който ни караше да блестим през цялото лято, това е лесен начин да създадете въздействаща визия, без да се налага да излизате в студеното време. Кремообразният руж ще ви придаде този осветен отвътре блясък, като няма да остави кожата ви суха. Също така е добре да заложите на матова основа, за да подчертаете очите, без да изсушавате зоната под тях.

@jmdimov winter is coming❄️ ib @zoekimkenealy #makeup #wintermakeup #fypシ #fyp ♬ original sound - ci

За да завършите визията „Студено ми е“, от съществено значение са ледените устни и клепачи. Заложете на молив в млечен цвят и го нанесете по протежението на очите. За мразовито излъчване, сякаш сте се потопили в голяма пряспа сняг, опитайте бляскави сенки върху клепачите. Те ще уловят светлината и ще накарат очите ви да блестят. И ако искате да подобрите още повече грима, ви предлагаме да използвате бяла спирала.

Забравете за стъклената кожа, на мода е вампирската

Бебешки ботокс – новата мода в красотата

Ето още идеи за зимния грим:

***

***

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари